News

John Galliano va fi inlocuit cu Ricardo Tisci de la Givenchy

Scris de Christian Stan

A fost o saptamana a modei extrem de agitata, cea de la Paris… Demiterea lui John Galliano din functia de director de creatie al Casei Dior a fost principalul subiect de barfa… Dupa ce demiterea a incetat sa mai fie un fapt surprinzator, iata ca toata lumea a inceput sa vorbeasca despre designerul care ii va lua locul excentricului John la Dior…

John Galliano a fost demis la inceputul saptamanii din functia de director de creatie al Casei Dior, dupa un urias scandal petrecut pe terasa unei cafenele din cartierul Marais,  cand John, alcoolizat, a facut remarci antisemite si declara, raspicat, ca „il iubeste pe Hitler”.

Nici nu s-a asternut bine praful pe actul de demitere al lui Galliano, caci au inceput speculatiile despre cine o sa ii ia locul la conducerea Dior. Conform ultimelor informatii, Galliano va fi inlocuit cu Ricardo Tisci, directorul de creatie al Casei Givenchy.

Demiterea lui Galliano starneste un val de schimbari la varful tuturor marilor branduri de moda pariziene, astfel ca la conducerea Casei Givency va veni, foarte probabil, Haider Ackerman. Nici brandul Yves Saint Laurent nu va scapa de schimbari, iar Stefano Pilati va fi inlocuit de Heidi Slimane.

Scrie un comentariu