Stiri externe

Nu se mai ascund de paparazzi! Ei sunt cel mai HOT cuplu de la Hollywood!

Scris de Christian Stan

Joe Manganiello, actorul din „True Blood”, si Sofia Vergara, actrita din „Modern Family”, formeaza cel mai nou si HOT cuplu de la Hollywood. Dupa luni intregi de speculatie despre relatia lor, cei doi au dat cartile pe fata si au inceput sa se afiseze impreuna.

joe-sofia2

Joe Manganiello si Sofia Vergara formeaza cel mai HOT cuplu de la Hollywood, iar toti apropiatii lor sunt de parare ca vor face cei mai frumosi copii din lume. Dupa cateva luni de speculatii, Joe si Sofia s-au hotarat sa nu-si mai ascunda relatia de ochii presei si isi traiesc iubirea in vazul paparazzilor.

Cei doi s-au cunoscut la inceputul lunii mai, cu ocazia White House Correspondents’ Dinner, pe vremea cand Sofia Vergara era inca logodita cu Nick Loeb, de care s-a despartit insa doar cateva zile mai tarziu.

In urma cu ceva vreme, in cadrul unui interviu, Manganiello a lasat de inteles ca Sofia Vergara este exact genul lui de femeie.

„Imi plac femeile care fac genuflexiuni. Ador un posterior frumos. Sofia Vergara e un exemplu perfect! Are aerul acela latin! Are posteriorul, are rotunjimile, un chip frumos, un par superb… pur si simplu extraordinara! Si e plina de energie!”, spunea actorul.

Despre autor

Christian Stan

Celebrity Adviser & Publicist, PR & Events strategist www.ADPMPR.ro, Celebrity Reporter la Kanal D Romania
Incepand cu 2011, alaturi de echipa ADPM PR, manageriez directiile profesionale ale celor mai cunoscute persoane publice din Romania.
Prin divizia ADPM Events, implementez si promovez cele mai de impact evenimente de presa ori corporate din Romania.
Imi puteti scrie la contact [at] adpm .ro

Scrie un comentariu