Stiri externe

O mai tineti minte? Joana Benedek, regina telenovelelor, s-a pocait?

Scris de Alexandru Manea

Joana Benedek, actrita de origine romana, celebra in anii 90 prin telenovelele in care a jucat, s-a retras din lumina reflectoarelor si, dupa moartea tatalui sau, s-a refugiat in credinta.

joana-benedek

Joana Benedek, actrita de telenovele cunoscuta publicului roman din seriale precum „Rubi Rebelde”,Mujeres Enganadas”, „Pecado de amor” sau „Amigas y rivales”, a suferit o trauma majora dupa moartea tatalul ei.

Decesul a avut loc in urma cu doi ani, iar de atunci actrita s-a retras din lumina reflectoarelor si s-a refugiat in credinta. Pana si pe retelele de socializare, pe care inca le administreaza din cand in cand, posteaza mai mult texte religioase.


„De o buna perioada s-a inchis in ea si s-a dedicat lui Dumnezeu. A fost o tragedie pentru ea ca si-a pierdut tatal si a preferat sa iasa din televiziune. Mama sa a plecat acolo, in Mexic, bunicii i-au ramas in tara, insa nu mai e cum a fost. A rupt contactul cu multi prieteni, iese tot mai rar in public. Nu mai e activa pe retelele de socializare si mesajele care le posteaza sunt doar despre Dumnezeu si despre calea dreapta”, a povestit o apropiata de-a ei, romanca, pentru Click!

Scrie un comentariu