Stiri externe

Reguli stricte la nunta Jessicai Simpson! Iata ce nu au voie invitatii sa faca!

Scris de Christian Stan

Dupa o logodna de patru ani, Jessica Simpson si Eric Johnson fac astazi nunta mare la o ferma din California, de langa Santa Barbara. Evenimentul este unul privat, iar invitatii au primit un mail in care se detalia toate restrictiile care li se impun. Este interzis accesul la eveniment cu telefoane mobile si camere de filmat, intrucat celebrul cuplu a vandut drepturile asupra imaginilor catre o publicatie pentru multi bani.

jessica-simpson-eric

Eric Johnson si Jessica Simpson au inceput sa formeze un cuplu inca din anul 2010 si s-au logodit la doar cinci luni dupa ce s-au cunoscut. Iata insa ca nunta vine patru ani mai tarziu si va fi organizata astazi la San Ysidro Ranch din California, unde sunt asteptati in jur de 200 de invitati. Eric si Jessica planuiau sa se casatoreasca in insula Capri, insa organizarea evenimentului acolo ar fi implicat un cost mult prea mare si dificultati in transportul invitatilor.

Cei 200 de invitati au fost sfatuiti sa se cazeze la hoteluri din Santa Barbara, urmand ca sambata dimineata sa fie luati de la hotel de autocare care ii vor duce la locul desfasurarii ceremoniei. Acesta este un loc necunoscut, urmand ca petrecerea sa aiba loc la San Ysidro Ranch.

Jessica Simpson stie sa faca bani din orice, astfel ca nunta este un eveniment mult prea mare pentru a nu fi speculat. Jessica si Eric au vandut drepturile imaginilor unei reviste pentru suma de 1 milion de dolari, insa conditia este aceea de a nu aparea niciunde in presa poze de la eveniment.

Drept urmare, Jessica si Eric au trimis un mail tuturor oaspetilor prin care i-au rugat sa lase telefoanele si orice dispozitiv de inregistrat in camerele lor de hotel sau sa le predea ofiterilor de securitate in momentul in care vor ajunge la locatie. Fiecare invitat va trebui sa treaca printr-un control de securitate pentru a se asigura ca nu poarta dispozitive de fotografiat sau de filmat.

Jessica Simson a devenit mamica pentru a doua oara in vara anului trecut, iar dupa nastere i-a uimiti pe toti prin modul in care a revenit in forma. Jessica a slabit in jur de 30 de kilograme acceptand sa fie subiectul unui experiment Weight Watchers, pentru care a primit suma de 4 milioane de dolari. Click AICI pentru a afla cum a slabit Jessica Simpson.

Scrie un comentariu