Stiri externe

Jessica Biel si Justin Timberlake, la plaja in Barbados!

Scris de Christian Stan

Jessica Biel si Justin Timberlake si-au petrecut o scurta vacanta in Barbados saptamana trecuta, asta dupa ce Justin a terminat seria de concerte din turneul sau mondial programate in America de Nord. Cantaretul va incepe turneul european pe 30 martie in Anglia.

justin-jessica

justin3

jessica5

Justin Timberlake (33 ani) si Jessica Biel (32 ani) au petrecut cateva zile de vacanta in Barbados saptamana trecuta, imediat ce Justin a terminat concertele din America de Nord, incluse in noul sau turneu mondial. Celebrul cuplu, care este casatorit acum de aproape doi ani, si-a petrecut o zi intreaga pe o ambarcatiune inchiriata, relaxandu-se la plaja, plonjand in apa sau amuzandu-se pe jet ski.

article-2588293-1C89B51100000578-928_634x462

article-2588293-1C89B53A00000578-884_634x432

Atat Justin cat si Jessica se afla in forma maxima, iar artistul a tinut sa-si antreneze muschii chiar si in momentele de relaxare. Acesta s-a apuca sa faca yoga pe iacht si chiar flotari si genuflexiuni.

jessica-justin7

Justin Timberlake se afla in plin turneu de promovare al albumului sau de succes „The 20/20 Experience”, iar urmatoarea etapa a turneului mondial il va aduce pe artist in Europa. Timberlake va incepe seria concertelor de pe batranul continent pe 30 martie, la Sheffield in Anglia, iar ultimul sau concert este programat in Rusia. Justin va reveni in America de Nord pentru noi concerte in luna iulie, iar turneul va continua apoi spre Australia si Noua Zeelanda. Ultimul concert programat in acest moment este la Auckland, pe 13 octombrie.

In vreme ce sotul sau colinda lumea in concerte, Jessica Biel va deschide propria ei brutarie, aceasta luand astfel o pauza de moment de la proiectele sale actoricesti. Brutaria Jesicai Biel are deja un nume, „Au Fudge”, dar si o locatie – Santa Monica, California. Cu toate astea, se afla inca in stadiu de proiect, intrucat sotia lui Justin Timberlakemai trebuie sa obtina aprobarile necesare, iar apoi sa se apuce de constructia propriu-zisa a spatiului.

Scrie un comentariu