ADPM Business Stiri externe

Jerry Seinfeld, cel mai bine platit comediant din lume! A incasat 36 de milioane de dolari anul trecut!

Scris de Administrator

Jerry Seinfeld este, conform celebrei publicatii Forbes, cel mai bine platit comediant din lume! Anul trecut, el a incasat nu mai putin de 36 de milioane de dolari!

jerry-seinfeld1

Celebrul serial „Seinfeld” s-a incheiat in anul 1998, dar asta nu-l impiedica pe Jerry Seinfeld sa fie, chiar si la ora actuala, cel mai bine platit comediant din intreaga lume.

seinfeld

Actorul, acum in varsta de 61 de ani, a castigat nu mai putin de 36 de milioane de dolari intre 1 iunie 2014 si 1 iunie 2015, ceea ce l-a propulsat direct pe primul loc in topul celor mai bine platiti actori de comedie din lume, clasament realizat de prestigioasa publicatie Forbes.

Jerry Seinfeld are o avere fabuloasa, estimata la mai bine de 800 de milioane de dolari. Sustine inca turnee de stand-up comedy, care se bucura de un succes fulminant, iar, mai nou, se pare ca a semnat un contract in valoare de 160 de milioane de dolari cu Hulu, pentru drepturile de difuzare ale serialului ce-i poarta numele.

kevin-hart1

Pe locul doi al clasamentului se afla Kevin Hart, care a castigat 28.5 milioane de dolari pe parcursul ultimului an. Mare parte din aceasta suma provine din filmele in care acesta a jucat, si printre care se numara „Think Like A Man Too”, „Get Hard” si „The Wedding Ringer”.

terry-fator

Pe locul 3 in topul celor mai bine platiti comedianti s-a clasat ventrilocul Terry Fator, castigatorul sezonului al doilea al show-ului „America’s Got Talent”. El a castigat, intr-un singur an, 21.5 milioane de dolari.

comedianti-forbes

Urmatorul pe lista, cu castiguri de 19 milioane de dolari, este Jeff Dunham, ventriloc si comediant de stand up. Tot pe aceeasi pozitie se afla si Russell Peters, jurat in cadrul show-ului Last Comic Standing.

aziz-ansari

Acestia sunt urmati de Aziz Ansari cu 9,5 milioane de dolari, Louis C.K. cu 9 milioane de dolari, Gabriel Iglesias cu 8.5 milioane de dolari, John Bishop cu 8 milioane de dolari si Dave Chapelle cu 7.5 milioane de dolari.

Scrie un comentariu