Stiri Interne Style Judgement

Delia si Vlad Craioveanu poarta cei mai „trazniti” adidasi ai momentului!

Scris de Administrator

Delia Matache si Vlad Craioveanu poarta, asemeni starurilor de la Hollywood, adidasi creati de excentricul Jeremy Scott pentru brand-ul Adidas.

delia-vlad-craioveanu-adidasi

Inspirandu-se din fauna savanei africane, excentricul Jeremy Scott a creat, pentru brand-ul Adidas, o colectie de pantofi sport care depaseste toate limitele imaginatiei, astfel, designer-ul si-a imaginat o pereche de incaltari acoperite cu plus care imita pielea zebrei, careia i-a atasat si o coada!

jeremy-scot-adidasi

Noua colectie Zebra Shoes s-a alaturat celebrilor pantofi sport din seria Wings, cei care revin in fiecare sezon intr-o interpretare inedita. In aceasta toamna, de exemplu, designer-ul le-a adaugat un imprimeu cu forme geometrice, intr-un joc de alb si negru, inspirat din arta moderna cu iluzii optice psihedelice.

jeremy-scot-adidasi1

Instinct Hi este cea de-a treia pereche de incaltari Adidas by Jeremy Scott care “forteaza” limitele imaginatiei, prin imprimeul camuflaj reinterpretat cu ajutorul nuantelor neon.

jeremy-scot-adidasi2

Prin elemente suprarealiste, culori “flashy” si forme neasteptate, care fac referire la cultura pop si evolutia ei de la inceputuri pana in prezent, pantofii sport completeaza colectia de haine Adidas by Jeremy Scott.

jeremy-scot-adidasi3

Toate acestea se adreseaza tinerilor de ambe sexe care traseaza trend-urile in moda si carora nu le este teama sa obtina reactii de la cei din jur prin outfit-uri indraznete: jachete bomber, pantaloni de trenning, salopete, bustiere si rochii mulate cu fermoar si cu imprimeuri geometrice, nuante neon si materiale peliculizate.

jeremy-scot-adidasi4

Vedete precum Delia (X Factor) si Vlad Craioveanu (Radio 21 si KanalD) sunt printre celebritatile din Romania care au acceptat provocarea de a imbraca haine si accesorii Adidas by Jeremy Scott.

jeremy-scot-adidasi5

Scrie un comentariu