Stiri externe

Jennifer Lopez și Ben Affleck, povestea relației lor

Scris de Ana Kozma

Jennifer Lopez și Ben Affleck par să formeze cel mai nou cuplu de la Hollywood. Deși nu au confirmat încă faptul că se iubesc din nou, presa internațională dă drept sigură reluarea poveștii de dragoste. Iată de unde a început povestea lor!

Jennifer Lopez și Ben Affleck, povestea relației lor

Înainte de Marc Anthony sau Alex Rodriguez, înainte de Jennifer Garner sau Ana de Armas au fost… Jennifer Lopez și Ben Affleck. Iată în continuare povestea relației lor!

2001 – S-au întâlnit pentru prima oară

Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale comediei romantice Gigli. Deși filmul nu s-a bucurat de prea mare succes, chimia dintre ei a fost incontestabilă încă de la început. La vremea aceea, Jennifer Lopez era încă măritată cu Cris Judd. A divorțat însă la scurt timp și a început o relație cu Ben Affleck.

2002 – Ben apare în videoclipul Jenny from the Block

JLo și Ben Affleck formau deja un cuplu atunci când celebrul actor a bifat o apariție surpriză în videoclipul iubitei sale. Povestea clipului vorbea despre obsesia tabloidelor pentru relația dintre ei și presiunea pe care o simțeau din cauza acestui lucru.

Noiembrie 2002 – S-au logodit

Jennifer Lopez a confirmat logodna într-un interviu televizat. Purta deja pe deget un superb inel cu diamant roz semnat Harry Winston. Se pare că bijuteria a costat nu mai puțin de 2.5 milioane de dolari.

2003 – Din nou împreună pe marele ecran

Este vorba despre Jersey Girl, film în care JLo a jucat alături de Ben Affleck și Liv Tyler. Din nou, pelicula nu s-a bucurat de succesul scontat, bifând încasări de doar 36 de milioane de dolari la nivel global.

Septembrie 2003 – Își amână nunta

Cu doar câteva zile înainte de mult așteptatul eveniment, cei doi au dat o declarație publică anunțând că nunta se amână. Motivul invocat a fost atenția excesivă a mass-mediei. Spuneau pe atunci că nu își doreau ca cea mai frumoasă zi din viețile lor să fie compromisă din această cauză.

Ianuarie 2004 – S-au despărțit

Pe data de 22 ianuarie 2004, cei doi și-au anunțat despărțirea. Nu au dorit să vorbească public pe seama acestui subiect, cerând tuturor să le respecte dreptul la intimitate.

Iunie 2004 – Jennifer Lopez merge mai departe

Doar câteva luni mai târziu, JLo s-a căsătorit cu bunul ei prieten, Marc Anthony. Au împreună doi copii: gemenii Emme și Max. Căsnicia celor doi s-a încheiat în 2014, însă au rămas în relații foarte bune de prietenie.

2005 – Ben Affleck se căsătorește cu Jennifer Garner

Un an mai târziu și Ben Affleck a hotărât că e momentul să își continue viața. S-a căsătorit cu Jennifer Garnerm femeia care de-a lungul anilor i-a dăruit 3 copii. Cei doi au divorțat în 2018.

Aprilie 2021 – JLo și Ben Affleck se reunesc

Jennifer a rupt logodna cu Alex Rodriguez, iar Affleck s-a despărțit de Ana de Armas. La scurt timp după aceea, cei doi foști au fost văzuți din nou împreună. Conform Page Six, Ben a vizitat-o în repetate rânduri pe JLo la casa ei din Los Angeles.

Mai 2021 – Vacanță romantică în 2

Pentru a-și putea explora în liniște relația, cei doi au plecat împreună în vacanță. Singuri, departe de ochii curioșilor, într-o locație despre care cunoscătorii spun că este pentru îndrăgostiți.

Jennifer Lopez și Ben Affleck, din nou împreună? Au plecat în vacanță!

Scrie un comentariu