Stiri externe

Jennifer Lopez si Alex Rodriguez isi invita fostii la nunta

Scris de Ana Kozma

Chiar daca pentru unii oameni ideea de prietenie cu un fost sau o fosta este de neconceput, iata ca Jennifer Lopez si Alex Rodriguez isi invita fostii parteneri de viata chiar si la nunta!

Jennifer Lopez si Alex Rodriguez isi invita fostii la nunta

Jennifer Lopez si Alex Rodriguez se pregatesc intens de nunta! Iar daca unii cred ca nu poti ramane prieten cu un fost, iata ca cei doi sunt de alta parere. JLo si logodnicul ei nu doar ca sunt prieteni cu fostii lor parteneri, dar ii invita chiar si la nunta!

Conform presei internationale, Jennifer Lopez si Alex Rodriguez planuiesc sa isi uneasca destinele in aceasta vara. Asteapta cu nerabdare ziua cea mare, chiar daca se comporta deja ca o familie. Isi doresc enorm sa isi oficializeze relatia, asa ca nunta este un vis pe cale sa li se indeplineasca.

Jennifer Lopez are doi copii cu fostul ei sot, Marc Anthony. Cei doi s-au cataorit in 2004 si au divortat 10 ani mai tarziu.

Cat despre Alex Rodriguez, acesta a fost casatorit cu Cynthia Scurtis din 2002 pana in 2008. Au impreuna tot doi copii.

Atat Jennifer Lopez, cat si logodnicul ei, sunt in relatii foarte bune cu fostii lor parteneri de viata. Nunta va fi una extrem de frumoasa, dar restransa, la care vor participa doar apropiatii. Cel putin asa titreaza presa internationala.

Cum arata familia lui Jennifer Lopez

 

Vezi această postare pe Instagram

 

So proud of Alex! ✨❤✨ Here’s a little tease of his @presidente__usa #SuperBowlLIV commercial. Don’t miss it Sunday! 👏👏 @arod

O postare distribuită de Jennifer Lopez (@jlo) pe

 

Vezi această postare pe Instagram

 

CAA party…. #letsdance

O postare distribuită de Jennifer Lopez (@jlo) pe

Scrie un comentariu