News

VIDEO! Jennifer Lopez, mai sexy ca niciodata la concertul „Sound of Change 2013”

Scris de Christian Stan

Dupa ce a fost dur criticata pentru ca a dansat prea sexy duminica trecuta, cand a fost invitata la „Britain’s Got Talent”, Jennifer Lopez a recividat aseara, cu prilejul evenimentului Sound of Change 2013, acolo unde a pus in scena un show mai provocator ca niciodata.

jennifer-lopez-4

Prea sexy pentru englezi! Jennifer Lopez a starnit controverse in Anglia dupa ce a aparut saptamana trecuta la „Britain’s Got Talent” pentru a canta noua ei piesa „Live It Up”.

jennifer-lopez

Coregrafia sexy a provocat un adevarat scandal in randul parintilor ai caror copii au urmarit show-ul artistei americane.

Fara sa tina cont de critici, Jennifer Lopez a cantat sambata seara la evenimentul Sound of Change, organizat de Gucci, in sprijinul femeilor defavorizate.

La 43 de ani, Jennifer Lopez a pus in scena un show energic si si-a facut aparitia pe scena mai sexy ca niciodata, intr-un body cu decolteu generos.

j.lo-mary-j.2

jennifer-lopez-mary-j-blige

In timpul recitalului sau, Jennifer Lopez a sustinut un duet cu Mary J.Blige.

Evenimentul de la Londra s-a bucurat de prezenta multor vedete. Madonna a sustinut un discurs despre importanta dreptului la educatie, in vreme ce Beyoncé a demonstrat tuturor ca nu este insarcinata, punctand o aparitie extreme de sexy.

Scrie un comentariu