Stiri externe

Jennifer Lopez s-a logodit! Iata inelul de 1 milion de dolari!

Scris de Alexandru Manea

Jennifer Lopez s-a logodit cu Alex Rodriguez. Jucatorul de baseball i-a oferit un inel de logodna ce valoreaza 1 milion de dolari. Iata cum arata bijuteria si cum a avut loc cererea in casatorie!

Jennifer Lopez s-a logodit! Iata inelul de 1 milion de dolari!

Jennifer Lopez s-a lodogit cu Alex Rodriguez. Fostul jucator de baseball a cerut-o in casatorie pe plaja, in Bahamas, sub un superb apus de soare. Sportivul i-a oferit un inel de logodna ce valoreaza 1 milion de dolari.

she said yes ♥️

A post shared by Alex Rodriguez (@arod) on

♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on


Cei doi au postat pe paginile lor de Instagram aceeasi fotografie, cu mainile lor impreunate, sub lumina apusului de soare, in care se vede superbul inel de logodna. “A spus Da!”, a scris Alex Rodriguez, in timp ce artista a postat mai multe inimioare pentru a-si exprima bucuria momentului.

Jennifer Lopez si Alex Rodriguez sunt impreuna de mai bine de doi ani. Artista a mai fost casatorita de trei ori: pentru un an cu Ojani Noa, in anii 90, cu dansatorul Cris Judd pentru cateva luni, cu Marc Anthony, timp de un deceniu. Cu acesta din urma are doi gemeni, Max si Emme (11 ani).

Alex Rodriguez a fost casatorit cu Cynthia Scurtis, intre 2002 si 2008, cu care are doua fete, Ella (10 ani) si Natasha ( 4 ani).

Ce face Jennifer Lopez de arata atat de bine la 49 de ani?

#beachbums 🌅🌴💕

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

1 comentariu

Scrie un comentariu