Stiri externe Video

Jennifer Lopez nu se mai marita din cauza epidemiei

Scris de Ana Kozma

Intr-o interventie prin video call in cadrul emisiunii lui Ellen DeGeneres, Jennifer Lopez a dezvaluit ca planurile sale de nunta sunt afectate de pandemia de Coronavirus. Iata aici detaliile.

Jennifer Lopez nu se mai marita din cauza epidemiei

Pandemia de Coronavirus afecteaza intreaga populatie. Nu doar oamenii obisnuiti, ci si vedetele au planurile date peste cap in aceasta perioada grea.

Jennifer Lopez a intrat zilele acestea, prin video call, in cadrul emisiunii lui Ellen DeGeneres. Aceasta a dezvaluit ca pandemia COVID-19 afecteaza data nuntii sale cu Alex Rodriguez. Mai exact, vedeta a fost nevoita sa amane pe o perioada nedeterminata fericitul eveniment.

Jennifer Lopez si Alex Rodriguez s-au logodit in luna martie a anului trecut. Cererea a avut loc pe o plaja, la asfintit, momentul fiind unul extrem de romantic. Cei doi viseaza sa devina sot si sotie, dar din pacate vor fi nevoiti sa mai astepte pana la indeplinirea acestei dorinte.

Recent, JLo a dezvaluit ca este recunoscatoare ca e sanatoasa. Mai mult, priveste aceasta perioada de izolare la domiciliu ca pe ocazia perfecta de a se odihni si de a acorda timpul ei oamenilor dragi.

Jennifer Lopez si Alex Rodriguez au intrat in viralul Flip the Switch pe TikTok

Scrie un comentariu