News Stiri externe

Jennifer Lopez are un nou iubit! Formeaza un cuplu cu Alex Rodriguez!

Scris de Administrator

J. Lo. are un nou iubit. Cantareata este acum fata din vis a jucatorului de baseball Alex Rodriguez, caruia prietenii ii spun si ,,A-Rod’’. Dupa cum a declarat si el, mereu a avut o pasiunea pentru cantareata latino. Cei doi au inceput sa iasa impreuna de putin timp.

Jennifer Lopez are un nou iubit.

Jennifer Lopez are un nou iubit.

Duo-ul are o multime de lucruri in comun. Doua dintre acestea ar fi ca amandoi au fost crescut la New York si ca au doi copii cam de aceeasi varsta. Jennifer are doi copii gemeni, Max si Emme (in varsta de 9 ani), cu al treilea sot, Marc Anthony, de care a divortat in 2014. La randul sau, A-Rod se afiseaza frecvent cu fiicele sale, Natasha (12 ani) si Ella (8 ani), rezultate in urma mariajului cu Cynthia Scurtis.

Poza din anul 2005, pe vremea cand J.Lo era casatorita cu Marc Anthony si l-a cunoscut pe A-Rod la un meci de baseball.

Relatia dintre ei a inceput in urma cu cateva saptamani, A-Rod fiind vazut de mai multe ori backstage la show-ul „All I Have”, pe care Jennifer Lopez il are la Planet Hollywood Casino din Las Vegas.

„Se potrivesc de minune pentru ca au foarte multe lucruri in comun. De la radacinile latine, la faptul ca au crescut la New York si au doi copii”, declara o sursa apropiata celor doi.

A-Rod s-a retras anul trecut din cariera profesionista de jucator de baseball, insa va continua sa fie prezent la meciuri in calitate de comentator sportiv pentru Fox Sports.

 

Scrie un comentariu