Stiri externe Video

Jennifer Lopez ramane „fata de dupa blocuri”! Vezi clipul piesei „Same Girl”!

Scris de Christian Stan

Jenny „From The Block” a ramas „Same Girl”, in ciuda faptului ca are acum un statut de diva absoluta. Pentru noul ei clip, Jennifer Lopez a revenit in Bronx, cartierul ei natal, demonstrand ca unele lucruri nu se vor schimba niciodata.

Jennifer-Lopez-to-Premiere-Same-Girl-Video-on-January-16
Au trecut 13 ani de cand Jennifer Lopez a dat lovitura cu piesa „Jenny From The Block”, al carui clip a fost filmat in cartierul Bronx din New York, acolo unde a crescut cantareata. Pentru a demonstra ca unele lucruri nu se vor schimba niciodata, Jennifer Lopez s-a intors in Bronx pentru a filma clipul piesei „Same Girl”, noul ei single, clipul tocmai fiind lansat.

Piesa este primul extras pe single de pe noul ei album de studio, al zecelea la numar, iar clipul o surprinde pe Jennifer Lopez plimbandu-se prin fostul sau cartier. „A fost probabil cel mai nebunesc lucru pe care l-am facut in cariera mea muzicala si artistica. Mi-am sunat prietenele si cativa fotografi. Am luat o camera, am sarit in metrou si am plecat din Brooklyn in Bronx. Am gasit cateva locatii interesante care sa capteze esenta adolescentei mele traita in Bronx si felului in care viata mea er atunci. Tot ceea ce se poate vedea este viata adevarata”, declara Jennifer Lopez. 

Scrie un comentariu