News

Dragoste mare si dupa doi ani de relatie! Urmeaza nunta intre Jennifer Lopez si Casper Smart?

Scris de Christian Stan

Relatia lor dureaza de mai bine de doi ani, iar asta in ciuda unei diferente de varsta de 18 ani dintre ei. Jennifer Lopez se declara o femeie indragostita si fericita intr-un interviu acordat pentru revista „Cosmopolitan” si lasa sa se inteleaga ca este aproape de a ajunge din nou la altar.

jloc-asper

Dupa mai bine de doi ani de relatie, Jennifer Lopez si Casper Smart au dovedit criticilor ca poate exista dragoste adevarata in ciuda unei diferente de varsta de 18 ani dintre ei.

„In cazul meu, totul se rezuma in a avea un partener grozav cu care sa imparti aceasta viata. Am stardarde inalte si numeroase asteptari de la partenerul meu. Intr-o relatie eu aduc foarte multe, iar aici nu ma refer la lucruri materiale ci la ceea ce pot sa ofer eu ca persoana: dragoste, fidelitate si toate lucrurile care pot face ca o relatie sa mearga foarte bine”, declara Jennifer Lopez.

Surse apropiate ale celebrului cuplu dau de inteles ca exista deja discutii de casatorie, iar fericitul eveniment va avea loc, cel mai probabil, in vara anului viitor.

Scrie un comentariu