Stiri externe

Jennifer Lopez a implinit 49 de ani si ne-a dat gata cu abdomenul ei!

Scris de Alexandru Manea

Jennifer Lopez a implinit 49 de ani, varsta pe carecu siguranta NU o arata. Dovada si fotografia postata pe social media in care apare nemachiata in costum de baie etalandu-si abdomenul cu patratele. Iata ce spune ca face pentru a arata atat de bine!

Jennifer Lopez a implinit 49 de ani si ne-a dat gata cu abdomenul ei!

Jennifer Lopez este incredibil de fresh si are un corp de nota 10 la aproape 50 de ani. Artista a implinit 49 de ani si arata incredibil de bine. De ziua ei de nastere vedeta a postat pe social media o fotografie in care apare nemachiata in costum de baie etalandu-si abdomenul cu patratele.

Ce face de arata atat de bine? Nu doar genele bune sunt responsabile, ci, in special, atentia deosebita asupra stilului de viata sanatos si sportul facut indeajuns de des si de mult pentru a-si mentine formele incredibile.

Current birthday situation… yup photo credit : @lacarba

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on


Lopez a declarat acum ceva timp ca obisnuieste sa mearga la sala dimineata, de 3 sau 4 ori pe saptamana.

“Fac sport de trei sau patru ori pe saptamana. Chiar si cand sunt in New York, spre exemplu, lucrez cu antrenorul David Kirsch. Este feomenal. Cand sunt in L.A. lucrez cu Tracy Anderson. Apreciez echilibrul pe care mi-l ofera amandoi. Au viziuni diferite si imi place sa alternez”, a declarat solista.

Jennifer Lopez, aproape GOALA, la 48 de ani, in noul clip

Scrie un comentariu