Stiri externe

Jennifer Lopez socheaza! A fost abuzata de fostii iubiti!

Scris de Administrator

Este una dintre cele mai dorite si mai de succes dive din industria muzicala si pare o femeie extrem de puternica. Iata insa ca viata lui Jennifer Lopez nu este numai lapte si miere. In paginile cartii ei autobiografice, JLo povesteste ca a fost abuzata de fostii iubiti!

jennifer-lopez-true-love

Jennifer Lopez a reusit sa uimeasca pe toata lumea cu marturisirile pe care le-a facut in paginile cartii autobiografice pe care o va lansa in curand, „True Love”. Artista dezvaluie ca s-a simtit abuzata de barbatii care au trecut prin viata ei.

jennifer-lopez-true-love1

„Niciodata nu am avut un ochi vanat sau vreo buza sparta, dar m-am simtit abuzata intr-un fel sau altul: mental, emotional, verbal!”, sunt cuvintele divei.

Cartea descrie in amanunt numeroasele urcusuri si coborasuri din viata ei sentimentala, dar dezvaluie si adevaratele motive ce au stat la baza divortului de celebrul Marc Anthony.

jennifer-lopez-true-love2

„A inceput ca o joaca, un fel de jurnal pe care l-am tinut de-a lungul anilor. Dar s-a transformat in altceva. Am inceput sa citesc acele pagini si mi-am dat seama ca asta m-a ajutat sa inteleg multe lucruri care mi s-au intamplat. Nu voi spune niciodata lucruri clare despre fostele mele relatii, insa ideea este ca am invatat ceva si poate ca experientele mele ii vor ajuta si pe altii”, a dezvaluit vedeta in paginile revistei People.

A fost casatorita de trei ori si spune ca a invatat multe despre iubire, in special atunci cand vine vorba despre importanta sustinerii punctului propriu de vedere.

„Fiecare zi in care nu iesi pe acea usa, fiecare zi in care accepti lucruri la tine si partenerul tau, este o zi in care spui ca totul e ok. Am fost nevoita sa invat sa am grija de mine insami si sa-mi cunosc valoarea. Atunci cand lucrurile nu merg si tu nu esti tratat in felul in care ar trebui sa fii tratat, vina este a ta exclusiv. Tu trebuie sa preiei controlul si sa setezi niste limite. Puterea schimbarii e in mainile tale”, a mai adaugat Jennifer Lopez.

jennifer-lopez-true-love3

Artista a marturisit ca fostul ei sot, Marc Anthony, a citit deja cartea si a rams uimit.

„El a citit-o si mi-a spus ca nicio clipa nu si-a dat seama ca treceam prin toate acele stari. Incercam sa ne sustinem unul pe celalalt fiindca simtim ca asa e cel mai bine pentru copiii nostri”, a spus ea.

Scrie un comentariu