News

Declaratia socanta a unei celebre vedete: „La 18 ani eram pe drumuri. Nu aveam unde dormi”

Scris de Christian Stan

Are acum o avere ce valoreaza 250 de milioane de dolari, insa la 18 ani nu avea un ban in buzunar si nu avea pe unde dormi. Dupa ce s-a certat cu parintii ei, a fugit de acasa si a dormit in studioul de dans cateva luni bune.

guess-who

jennifer-lopez2

La 43 de ani, Jennifer Lopez este una dintre cele mai influente femei din lume. Are o avere ce insumeaza peste 250 de milioane de dolari, a lansat opt albume de studio ce s-au vandut in 75 de milioane de unitati si a jucat in 30 de filme ce au generat incasari cumulate de 2 miliarde de dolari.

Lucrurile nu au fost insa tot timpul roz, iar Jennifer Lopez a marturisit pentru W Magazine ca la 18 ani nu avea un acoperis deasupra capului. Totul a survenit dupa ce Jennifer s-a certat cu mama ei, Guadalupe, si a plecat de acasa.

jennifer-guadalupe

                                         Jennifer Lopez si mama ei, Guadalupe

„La varsta aceea, eu si mama mea ne certam des. Nu am vrut sa merg la universitate, tot ceea ce imi doream este sa dansez tot timpul. Mama mea nu a inteles, asa ca am plecat de acasa”, declara cantareata.

„Am ajuns sa dorm pe canapea la sala de dans. Eram fara un acoperis deasupra capului, insa eram determinate sa reusesc. Cateva luni mai tarziu am reusit sa obtin un job de dansatoare in Europa. Cand m-am intors am obtinut un rol in serialul de comedie in Living Color si m-am mutat la Los Angeles”, continua Jennifer Lopez.

Scrie un comentariu