News

Jennifer Aniston este cea mai sexy femeie disponibila

Fosta iubita a lui Brad Pitt conduce intr-un clasament realizat de revista Vanity Fair al celor mai dorite femei celebre si singure ale Planetei. In urma cumularii voturilor, Jennifer Aniston este dorita de 29% dintre barbatii care au votat.

A depasit pragul varstei de 40 de ani, insa Jennifer Aniston continua sa straneasca interesul si fantezia barbatilor. Faptul ca nu a prea avut pana acum noroc in dragoste are si parti bune, astfel ca Jenn conduce intr-un clasament al revistei „Vanity Fair” si a fost desemnata cea mai sexy femeie disponibila.

Fosta iubita a lui Brad Pitt a cumulat astfel 29% dintre voturile exprimate si este urmata in clasament de Halle Berry, si ea singura dupa despartirea de modelul Gabriel Aubry. Halle a obtinut 21% din voturile exprimate.

Fosta sotie a lui Tiger Woods, Elin Nordegren, care s-a ales cu 60 de milioane de dolari in urma divortului este considerata cea mai sexy de 15% dintre votanti, in vreme ce comediana Betty White, in varsta de 88 de ani, se claseaza pe locul patru cu 11% dintre voturi.

Pe locul cinci se afla Lady Gaga (5%), cu toate ca artista si-a anuntat intentia de a se casatori cu iubitul ei, Luc Carl, in luna decembrie la un castel din Anglia.

Scrie un comentariu