Stiri externe

Jennifer Aniston a implinit 51 de ani si-si doreste sa devina mama!

Scris de Ana Kozma

Desi nu ai spune dupa cum arata, Jennifer Aniston a implinit 51 de ani si spune ca cea mai mare dorinta a ei la momentul prezent este aceea de a deveni mama!

Jennifer Aniston a implinit 51 de ani si-si doreste sa devina mama!

Arata la fel de bine ca in urma cu 20 de ani, insa Jennifer Aniston a implinit ieri 51 de ani. Cu aceasta ocazie, actrita a aparut pe coperta revistei Interview, iar in paginile publicatiei poate fi citit un interviu pe care i l-a luat colega ei de breasla, Sandra Bullock.

Intrebata ce nu a facut deja, dar isi doreste sa faca, Jennifer Aniston a dat de inteles ca isi doreste foarte mult sa devina mama.

„Am o imagine in minte. Aud oceanul, vad oceanul, aud rasete, vad copii alergand, aud gheata cazand in pahar, simt cum se gateste ceva delicios. Asa arata fericirea in viziunea mea”, a raspuns celebra actrita.

In anul 2016, Jennifer a dat o declaratie emotionanta pentru Huffington Post, cu privirile la zvonurile permanente cu privirie la o eventuala sarcina.

“Da, poate ca voi deveni mama intr-o zi. Dar voi fi prima care va voi anunta cand va fi cazut. Dar nu ma simt incompleta, asa cum ar trebui poate conform crezului general. Si nu voi deveni vreodata mama doar pentru ca ma simt incompleta. Putem fi impliniti cu sau fara partener, cu sau fara copii”, a spus atunci Jennifer Aniston.

Jennifer este singura din februarie 2018, atunci cand a pus capat relatiei cu Justin Theroux.

Jennifer Aniston si Brad Pitt s-au tinut de mana la SAG Awards 2020

Scrie un comentariu