Stiri externe

Jennie Garth si Tori Spelling, din nou impreuna la tv!

Scris de Christian Stan

Vesti bune pentru fanii serialului „Beverly Hills 90210”! Dupa o lunga absenta de pe micul ecran, Jennie Garth si Tori Spelling vor juca din nou impreuna, in comedia „Mistery Girls”, al carei pilot a primit unda verde din partea postului de televiziune ABC Family.

jennie-garth-tori-spelling
Jenny Garth si Tori Spelling joaca din nou impreuna intr-un serial de comedie ce va debuta in anul 2014 pe postul de televiziune ABC Family. Pilotul acestui serial, scris si produs de cele doua actrite, tocmai a primit unda verde din parte retelei de televiziune. In serial, Jenny si Tori vor juca rolul a doua femei detectiv care isi unesc fortele pentru a rezolva anumite cazuri.

Proiectul profesional vine intr-un moment in care viata personala a ambelor actrite este tulbura. Tori Spelling se lupta sa-si tina familia unita dupa ce s-a aflat ca sotul ei, Dean McDermott, a inselat-o cu o femeie de 28 de ani. Pe de alta parte, nici Jennie Garth nu o duce mai bune. Aceasta a divortat de Peter Fancinelli anul trecut, in iunie, dupa o casnicie ce a durat 11 ani. Si-a gasit consolare in bratele afaceristului Michael Schimbo, insa relatia lor nu a durat decat cateva luni.

 

Scrie un comentariu