Stiri externe

Jennie Garth si Tori Spelling, din nou impreuna la tv!

Scris de Christian Stan

Vesti bune pentru fanii serialului „Beverly Hills 90210”! Dupa o lunga absenta de pe micul ecran, Jennie Garth si Tori Spelling vor juca din nou impreuna, in comedia „Mistery Girls”, al carei pilot a primit unda verde din partea postului de televiziune ABC Family.

jennie-garth-tori-spelling
Jenny Garth si Tori Spelling joaca din nou impreuna intr-un serial de comedie ce va debuta in anul 2014 pe postul de televiziune ABC Family. Pilotul acestui serial, scris si produs de cele doua actrite, tocmai a primit unda verde din parte retelei de televiziune. In serial, Jenny si Tori vor juca rolul a doua femei detectiv care isi unesc fortele pentru a rezolva anumite cazuri.

Proiectul profesional vine intr-un moment in care viata personala a ambelor actrite este tulbura. Tori Spelling se lupta sa-si tina familia unita dupa ce s-a aflat ca sotul ei, Dean McDermott, a inselat-o cu o femeie de 28 de ani. Pe de alta parte, nici Jennie Garth nu o duce mai bune. Aceasta a divortat de Peter Fancinelli anul trecut, in iunie, dupa o casnicie ce a durat 11 ani. Si-a gasit consolare in bratele afaceristului Michael Schimbo, insa relatia lor nu a durat decat cateva luni.

 

Despre autor

Christian Stan

Celebrity Adviser & Publicist, PR & Events strategist www.ADPMPR.ro, Celebrity Reporter la Kanal D Romania
Incepand cu 2011, alaturi de echipa ADPM PR, manageriez directiile profesionale ale celor mai cunoscute persoane publice din Romania.
Prin divizia ADPM Events, implementez si promovez cele mai de impact evenimente de presa ori corporate din Romania.
Imi puteti scrie la contact [at] adpm .ro

Scrie un comentariu