News Stiri externe

Jennie Garth, din nou indragostita! Si-a dezvaluit iubirea pe Instagram!

Scris de Christian Stan

Dupa divortul de Peter Fancinelli, Jennie Garth iubeste din nou. Noul partener al actritei se numeste Michael Schimbo si nu are nicio legatura cu industria de entertainment. Michael este CEO al unei companii din San Francisco, care se numeste Planes, Trains and Automobiles.

jennie-garth-iubit

Jennie Garth si-a dezvaluit noul ei iubit, pe Michael Schimbo, prin cateva postari postate pe contul ei personal de Instagram. Primele fotografii cu ei doi pe reteaua de socializare au aparut la sfarsitul lunii august, dupa ce au asistat la un show de comedie sustinut de James Franco.

jennie-2

Mai mult, pe Instagram exista o fotografie in care Jennie si Michael s-au fotografiat cu Shannon Doherty si cu sotul acesteia, Kurt Iswarienko, semn ca Jennie si-a introdus acum iubitul prietenilor apropiati.

„S-au cunoscut prin intermediul unui prieten comun. Se vad acum de cateva luni bune si formeaza un cuplu minunat impreuna”, declara un apropiat al actritei pentru US Magazine.

Noua iubire nu este prima de cand Jennie Garth a luat decizia de a divorta de Peter Fancinelli, dupa 11 ani de mariaj. Jennie a avut relatii de scurta durata cu muzicianul Jeremy Salken si cu fotograful Noah Abrams.

Jennie Garth si Peter Fancinelli s-au despartit inca din martie 2012, iar divortul a fost finalizat in iunie 2013. Impreuna au trei copii: Luca, Lola si Fiona.

Scrie un comentariu