News

Jennie Garth, din nou indragostita! Dupa divort, Kelly din „Beverly Hills 90210” are un nou iubit!

Scris de Christian Stan

Jennier Garth, actrita care a devenit celebra dupa ce a jucat-o pe Kelly Taylor in „Beverly Hills 90210”, incearca sa-si refaca viata dupa divort si si-a gasit fericirea in bratele unui nou barbat. Jennie a fost maritata 11 ani cu actorul Peter Fancinelli, de care a divortat recent dupa ce a descoperit ca acesta i-a fost infidel.

Jenny Garth are un nou iubit, insa nu este vorba nici de Jason Priestley si nici de Luke Perry, actrita fiind acum indragostita acum pana peste cap de un fotograf.

Jennie Garth a „revenit” pe piata dupa dupa ce vreme de 11 ani a fost maritata cu actorul Peter Fancinelli, cu care are impreuna trei fiice. Cei doi au divortat in primavara acestui an, dupa ce actrita a descoperit ca Peter o inselase in mod repetat.

Jennie Garth a fost surprinsa de paparazzi tinandu-se de mana cu noul ei iubit, fotograful Noah Abrams.

„Sa ies la intalniri romantice este ceva nou pentru mine. Am fost maritata atat de mult timp, incat am uitat cum este sa fii singura si disponibila. Toata viata mea de adult am fost femeia unui singur barbat. Acum, practic, trebuie sa ma intorc in adolescenta”, a declarat actrita, acum in varsta de 40 de ani.

Scrie un comentariu