News

Jennie Garth divorteaza dupa 11 ani! Cauza: infidelitatea sotului!

Scris de Christian Stan

Jennie Garth, actrita care a devenit celebra dupa ce a jucat-o pe Kelly Taylor in serialul „Beverly Hills 90210”, a anuntat saptamana trecuta ca divorteaza de sotul ei, Peter Facinelli. Se pare ca actorul a calcat stramb, iar acest lucru a determinat-o pe Garth sa ceara divortul.

Dupa 11 ani de mariaj si 15 ani de relatie cu Peter Facinelli, actrita Jennie Garth a luat decizia sa intenteze actele de divort. Cei doi au anuntat ca se despart saptamana trecuta, fara a preciza o cauza exacta care a dus la destramarea mariajului.

Se pare insa ca infidelitatea este cauza destramarii mariajului, Jennie Garth neputand sa accepte faptul ca a fost inselata. Cu toate ca are trei fete cu Peter, aceasta a luat decizia desparitii si a intentat actele de divort.

Peter s-a grabit sa nege aceste zvonuri, precizand ca decizia a fost luata de comun acord si a fost cauzata de divergente ireconciliabile.

Despre autor

Christian Stan

Celebrity Adviser & Publicist, PR & Events strategist www.ADPMPR.ro, Celebrity Reporter la Kanal D Romania
Incepand cu 2011, alaturi de echipa ADPM PR, manageriez directiile profesionale ale celor mai cunoscute persoane publice din Romania.
Prin divizia ADPM Events, implementez si promovez cele mai de impact evenimente de presa ori corporate din Romania.
Imi puteti scrie la contact [at] adpm .ro

Scrie un comentariu