News

Jeniffer Lopez si Andrea Bocelli au inregistrat impreuna o melodie spaniola de dragoste. Vezi aici cum suna!

Scris de Administrator

Desi pana acum era un simplu zvon, iata ca a venit si momentul confirmarii. Jennifer Lopez si tenorul italian Andrea Bocelli au inregistrat impreuna o melodie ce va face parte din noua productie muzicala a artistului.

jennifer-lopez-andrea-bocelli

Spre deliciul publicului, Andrea Bocelli si Jennifer Lopez vor lansa impreuna o melodie de dragoste. Este vorba despre un cover al cunoscutului cantec spaniol „Quizas, Quizas, Quizas” (Poate, Poate, Poate). Desi duetul inca nu a fost lansat oficial, a aparut deja pe internet un teaser a ceea ce va fi.

Piesa este una de dragoste si spune povestea a doi oameni. O persoana isi doreste din tot sufletul sa aiba o relatie cu cealalta, insa nu primeste vreodata un raspuns concret din partea acesteia…

„Pierzi timpul gandindu-te/ La ceea ce iubesti mai mult… pana cand?/ Asa zilele trec si sunt disperat/ Fiindca tu raspunzi mereu doar ‚poate’”

Dupa mai mult de 20 de ani de cariera, Andrea Bocelli este pe cale sa cucereasca muzica pop prin intermediul albumului „Passionate”. Materialul va fi lansat pe data de 29 ianuarie si contine melodii in 6 limbi diferite.

Staruri precum Nelly Furtado si Edith Piaf sunt si ele parte din acest proiect.

Nu este pentru prima oara cand Jennifer Lopez canta o balada romantica in spaniola. In anul 2007, ea a lansat primul sau album in limba spaniola intitulat „Como Ama una Mujer” si a avut numeroase duete cu fostul sau sot, Marc Anthony.

Andrea Bocelli va canta pentru prima oara la Bucuresti in cadrul unui spectacol extraordinar ce va avea loc pe 10 mai 2013 in Piata Constitutiei din Bucuresti. Evenimentul este organizat de Project Events si European Events Service.

Scrie un comentariu