Stiri externe

Jenifer Lopez, săruturi și poză în rochie de mireasă după împăcarea cu Alex Rodriguez

Scris de Ana Kozma

După câteva zile în care presa din întreaga lume a vorbit intens despre despărțirea lor, Jennifer Lopez și Alex Rodriguez sunt din nou împreună. Iată ce fotografii postează cei doi după marea împăcare!

Jenifer Lopez, săruturi și poză în rochie de mireasă după împăcarea cu Alex Rodriguez

În ultima săptămână, presa a speculat foarte mult cu privire la despărțirea dintre Jennifer Lopez și Alex Rodriguez. Se vorbea despre faptul că cei doi și-au spus adio înainte de nuntă. Motivul? Infidelitatea bărbatului, peste care JLo nu ar mai fi reușit să treacă.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Jennifer Lopez (@jlo)

Iată însă că lucrurile au reintrat pe un făgaș bun pentru ei. În weekend, Alex Rodriguez a zburat în Republica Dominicană pentru a-i fi alături logodnicei sale. La auzul zvonurilor din presă, cei doi au declarat că nu s-au despărțit, ci lucrează la relația lor pentru ca aceasta să funcționeze. Și se pare că exact asta fac.

„În ciuda tuturor frustrărilor legate de relație, Jennifer încă îl iubește pe Alex”, a declarat o sursă din apropierea celor doi pentru E! News.

În prezent, Jennifer Lopez se află în Republica Dominicană, acolo unde filmează de zor pentru pelicula Shotgun Wedding. Logodnicul ei a zburat în destinația exotică, iar timpul petrecut împreună acolo se pare că le priește. Au fost fotografiați de paparazzi sărutându-se, semn că lucrurile între ei sunt departe de a se fi terminat.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Jennifer Lopez (@jlo)

JLo a postat pe social media și o fotografie de pe platourile de filmare. În imagine, diva apare purtând o rochie de mireasă. În Shotgun Weddin, Jennifer Lopez joacă alături de Josh Duhamel și Lenny Kravitz.

Filmul spune povestea unui cuplu a cărui nuntă de lux într-un cadru exotic este dată peste cap de infractori. Asta îi pune pe miri în situația de a lupta. Nu doar pentru a-și salva familiile, ci pentru a-și redescoperi iubirea.

Cum a sărbătorit Jennifer Lopez Ziua Îndrăgostiților în pandemie

Scrie un comentariu