Style Judgement

Jeansii tanga, noua moda. Iata cat costa!

Scris de Administrator

De fiecare data cand credem ca le-am vazut pe toate, apare ceva care sa ne lase speechless. Cam asta e cazul ultimului trend care face furori – jeansii tanga. Si care costa enorm, btw!

Jeansii tanga, noua moda. Iata cat costa!

Sezonul trecut, criticii de moda decretau ca a inceput “apocalipsa jeansilor” atunci cand noul designer Thibaut a debutat cu pantalonii…fara pantaloni, la Tokyo Fashion Week. Este vorba, evident, despre jeansii tanga, care, desi sunt criticati de specialistii in domeniu, se bucura de un urias succes in randul publicului consumator.

Pentru cei care credeau ca blugii (sau lipsa acestora) au fost doar o piesa pe podium, ei bine, din pacate, nu. Brand-ul Carmar Denim a creat propria reinterpretare a modelului. Si este deja sold-out. Da, ati inteles bine: cateva bucati minuscule din denim care costa 168 de dolari au acum o lista de asteptare a persoanelor care vor sa le cumpere.

Daca va intrebati cine anume cumpara toti acesti blugi si unde ii poarta, nu sunteti singurii. Insa, Carmar demonstreaza pe Instagram ca blugii lor pot fi purtati intr-o multitudine de ocazii.

La un parc de distractii

Pe plaja

BRING IT ON 💥 #day2 #carmardenim #saturdaze

A post shared by CARMAR Denim (@carmardenim) on

In desert

Desert heats got nothing on us 🔥🌵 #carmardenim #day3 #slayallday

A post shared by CARMAR Denim (@carmardenim) on

Cel mai nou trend. Piercing cu diamante in loc de inel de logodna

La o plimbare in LA

Sicker than your average 🔥 #carmardenim #extremecutoutjeans #trending

A post shared by CARMAR Denim (@carmardenim) on

Pana acum, din fericire, nu am vazut inca astfel de outfituri in Romania. Dar, avand in vedere ca trendurile se importa repede si ca abia ce a inceput sa fie cald afara, ne putem astepta la orice.

Scrie un comentariu