News Style Radar

Jay Zan, starul din Sex and the City 2, a pozat sexy pentru Mihaela Drafta!

Scris de Alexandru Manea

Mihaela Drafta l-a cooptat in noul ei proiect fashion pe renumitul model international, Jay Zan, cel care a jucat si in filmul Sex and the City 2. Designerul roman va lansa saptamana viitoare, in parteneriat cu Bogdan Vladau, prima linie de sorturi de baie masculine premium, MOB, iar Jay Zan va fi imaginea brandului.

Manechinul a fost fotografiat in ipostaze extrem de sexy de catre celebrul Maurizio Montani, fotograful care a derulat campanii pentru Mangano,Vicedomini, Francesca si a lucrat cu Kate Moss si Jon Kotajarena.

Jay Zan este modelul care le-a impresionat pe cele patru actrite din Sex and the City 2, si in mod special pe Samantha, iesind din piscina si etalandu-si trupul perfect.

Tanarul de origine olandeza, nascut si crescut in Spania, este unul din cele mai bine cotate modele masculine din lume si a derulat campanii pentru Emporio Armani, Laura Biagiotti, Paul&Shark, Oroblu, Issey Miyake, Grigio Perla, Clear Men si Boggi. Este, in acelasi timp, un barbat extrem de curtat, trasaturile sale fiind considerate aproape perfecte.

Jay Zan a pozat in sorturile de baie realizate de Mihaela Drafta, la studioul lui Maurizio Montani din Verolavecchia, sub o cascada de apa.

“Jay este pe cat de frumos si de celebru, pe atat de modest. Nu a avut aere de star, nu a schitat niciun gest considerat de multi drept ‘fita’. A intrat in rol instantaneu, dovedind un profesionalism desavarsit.

Am avut in acelasi timp alaturi un fotograf de exeptie. Maurizio a facut ca totul sa se deruleze natural, firesc, fara nicio piedica. Sunt onorata ca am avut ocazia sa lucrez cu asemenea profesionisti”, declara Mihaela Drafta.

Linia de sorturi de baie MOB va fi lansata martea viitoare printr-un eveniment desfasurat marti la Pescariu Sports&Spa, urmand ca apoi sa fie propulsata pe piata internationala.

Scrie un comentariu