News Stiri externe

Jay Z poate pierde 20 de milioane de dolari din cauza propriului parfum!

Scris de Christian Stan

Jay Z si Parlux Fragrances au lansat impreuna pe piata, in anul 2013, parfumul „Jay Z Gold”, care insa nu a avut succesul scontat pentru ca artistul nu si-a indeplinit obligatiile contractuale de promovare a produsului. Compania cere acum daune in valoare de 20 de milioane de dolari.

jay z gold

Jay Z este dat in judecata de compania Parlux Fragrances si poate pierde 20 de milioane de dolari daca nu va avea castig de cauza. Motivul scandalului este legat de faptul ca Jay Z nu si-a indeplinit obligatile contractuale de promovare a parfumului „Gold”, lansat in anul 2013. Compania a crezut atunci ca aceasta afacere se va transforma in aur, insa acum au ajuns sa piarda foarte multi bani.

jay z

Odata ce s-a vazut cu parfumul lansat pe piata si suma de 2 milioane de dolari in cont, Jay Z a uitat de orice munca de promovare a produsului. Acesta trebuia sa puncteze cel putin sase aparitii promotionale, incluzand aici un interviu pentru Good Morning America si pentru revista Women’s Wear Daily si chiar o aparitie intr-unul dintre magazinele Macy’s.

Conform documentelor inaintate instantei de judecata, Jay Z nu a realizat niciuna dintre aparitiile sale promotionale si nici macar nu si-a promovat parfumul prin posturi pe Social Media. Compania cere acum ca Jay Z sa le returneze cele 2 milioane de dolari primiti drept comision si ca artistul sa plateasca suma de 18 milioane de dolari drept daune.

Scrie un comentariu