Stiri externe

Emotionant! Jay Leno s-a retras de la pupitrul emisiunii cu care a facut istorie!

Scris de Administrator

Joia trecuta, Jay Leno si-a luat la revedere de la emisiunea pe care, timp de 22 de ani, a prezentat-o la postul de televiziune NBC. Este vorba despre celebrul „Tonight Show”, care, de acum, il va avea drept gazda pe Jimmy Fallon. Astfel, ultima emisiune a lui Jay Leno a fost una cat se poate de emotionanta. La ea au luat parte numeroase staruri, inregistrand audiente record, fiind urmarita de peste 16 milioane de telespectatori.

jay-leno-final-show

Jay Leno a incheiat socotelile cu celebra emisiune de televiziune „Tonight Show”.

Astfel, show-ul final a adus postului NBC o audienta record, cei mai multi telespectatori din 1998 si pana astazi. Atunci, in 1998, ultimul episod al serialului fenomen „Seinfeld”, a tinut in fata televizoarelor nu mai putin de 15 milioane de telespectatori.

jay-leno-final-show1

Emisiunea finala a lui Jay Leno, cea care a fost urmarita cu sufletul la gura de 16.4 milioane de telespectatori, a avut invitati de top, precum Billy Crystal, Garth Brooks, Oprah Winfrey, Jack Black, Carol Burnett, Sheryl Crow, Jim Parsons, Kim Kardashian si Chris Paul.

Si alte celebritati, precum Jimmy Fallon, Bob Costas, Matt Damon, Mark Wahlberg, Charlie Sheen si Presedintele Barack Obama, au fost prezente, prin intermediul interventiilor video, in cadrul aceluiasi show tv.

jay-leno-final-show2

„Au fost cei mai frumosi 22 de ani din viata mea! Sunt cel mai norocos om din lume! Am avut ocazia de a intalni presedinti, astronauti, staruri de cinema. Va spun ceva. In primul an de emisiune, mi-am pierdut mama. In cel de-al doilea an, mi-am pierdut tatal. Apoi a murit fratele meu. Si dupa toate astea, am ramas practic fara familie. Oamenii de aici mi-au devenit insa familie. La randul meu, atunci cand ei au trecut prin clipe grele, am facut tot ce am putut pentru a le fi alaturi”, a spus Jay Leno, cu lacrimi in ochi, in incheierea ultimei sale emisiuni „Tonight Show”.

De asemenea, Jay Leno a mai dezvaluit si ca este mandru sa predea stafeta colegului sau, Jimmy Fallon.

Scrie un comentariu