News

S-a gasit palaria lui Jay Kay (Jamiroquai)!

Scris de Sorin Dutoiu

La doar doua zile de la concertul de la Mamaia, cand cineva i-a sustras palaria in timpul petrecerii de dupa eveniment, Jay Kay, solistul trupei Jamiroquai, si-a recuperat pretiosul accesoriu. Cel care i l-a adus a primit recompensa un iPhone 4.

Jamiroquai a ramas fara palaria-talisman pe care o poarta de ceva vreme. Accesoriul a fost sustras de cineva, in cadrul petrecerii de dupa concert, dupa ce artistul l-a asezat, in joaca, pe capul mai multor admiratori.

In imbulzeala creata, palaria a disparut ca din senin iar acum artistul este disperat sa si-o recupereze, mai ales ca este vorba de un accesoriu cu o valoare inestimabila pentru el, primit din India.

Jamiroquai i-a rugat pe organizatori sa ii caute accesoriul iar acestia au dat sfara-n tara punand chiar si o recompensa pentru obiectul disparut: un iPhone.

Iata ca, la doar o zi dupa acest anunt, organizatorii au fost contactati de un barbat care le-a spus ca a citit aceasta stire in Cancan si ca a recuperat-o de pe capul unei femei si ca o va inapoia la sfarsitul acestei saptamani.

Scrie un comentariu