News

Trece vremea… Brandon din „Beverly Hills 90210” a implinit ieri 44 de ani!

Scris de Christian Stan

Jason Pristley, actorul care a devenit faimos in intreaga lume odata cu rolul lui Brandon din serialul „Beverly Hills 90210”, si-a celebrat ieri ziua de nastere. Actorul a preferat sa nu faca mare tam-tam cu prilejul aniversarii sale, iesind la pranz alaturi de mama si de sotia lui.

jason-pristley

De la adolescent rebel la un barbat in floarea varstei… Jason Pristley a implinit ieri 44 de ani, iar actorul si-a petrecut ziua de nastere tocmai in Beverly Hills, luand pranzul impreuna cu sotia si cu mama lui.

jason2

Jason este casatorit de opt ani cu Naomi, iar impreuna au doi copii: fiica Ava in varsta de sase ani si Dashiel, in varsta de patru ani.  Mama lui Jason, Sharon Kirk, este la randul ei actrita.

In ultima vreme, Jason Pristley a jucat in serialul „Call Me Fizt”, difuzat de HBO Canada, iar in acest an va aparea pe marile ecrane in thrillerul psihologic „Snap”, alaturi de Nikki Reed, actrita din „Twilight”.

Despre autor

Christian Stan

Celebrity Adviser & Publicist, PR & Events strategist www.ADPMPR.ro, Celebrity Reporter la Kanal D Romania
Incepand cu 2011, alaturi de echipa ADPM PR, manageriez directiile profesionale ale celor mai cunoscute persoane publice din Romania.
Prin divizia ADPM Events, implementez si promovez cele mai de impact evenimente de presa ori corporate din Romania.
Imi puteti scrie la contact [at] adpm .ro

Scrie un comentariu