News

Look de milioane! Iata cum arata Jane Seymour, fara machiaj, la 62 de ani!

Scris de Christian Stan

Sunt multe femei pana in 30 de ani care ar fi de-a dreptul invidioase pe modul in care arata Jane Seymour, la varsta respectabila de 62 de ani. Actrita a fost surprinsa zilele trecute fara machiaj, iar din fotografie rezulta ca Jane a gasit secretul „tineretii fara batranete”!

jane-seymour

Jane Seymour, actrita din „Doctor Quinn”, va implini pe 15 februarie varsta de 62 de ani si arata de-a dreptul impecabil, chiar si fara machiaj.

jane-seymour-inline

„Nu pot sa spun ca fac niste lucruri incredibile pentru a arata bine. Imi place mancarea sanatoasa, iar in ultimele trei saptamani nici macar nu am mai ajuns la sala. Mi-am petrecut vacanta colindand partea de tara din Anglia, prin frig. M-am plimbat mult pe camp si prin paduri si astfel am ars multe calorii”, a declarant Jane Seymour.

„Imi place sa fiu mereu in miscare, sa am mobilitate. Am avut in trecut o operatie la spate, iar acum sunt recunoscatoare pentru faptul ca sunt sanatosa si ma pot misca fara dureri. Practic Pilates si Gyrotronic cu greutati, un program de fitness special adaptat pentru corpul meu”, mai declara actrita.

Scrie un comentariu