Stiri externe

Jane Fonda si-a facut cont pe TikTok la 82 de ani. Care a fost prima postare!

Scris de Ana Kozma

Izolarea la domiciliu face ca vedetele sa fie extrem de active pe social media. Spre exemplu, Jane Fonda si-a facut cont pe TikTok la 82 de ani. Iata care a fost prima sa postare!

Jane Fonda si-a facut cont pe TikTok la 82 de ani. Care a fost prima postare!

Vedetele isi gasesc tot felul de modalitati de distractie in perioada izolarii la domiciliu. Majoritatea sunt acum mai active pe social media decat au fost vreodata. Iar TikTok este una dintre cele mai populare platforme de social media ale momentului.

Jane Fonda este super vedeta care si-a facut cel mai recent cont pe vestitul TikTok. La 82 de ani, celebra actrita este extrem de plina de viata si la curent cu tot ce inseamna tehnologie moderna.

@janefondaHello Tik Tok! I’m bringing back the Jane Fonda Workout to fight the climate crisis. Join ##firedrillfriday 4/3 @ 11AMPT ##happyathome ##indoorworkout

♬ original sound – janefonda

In amintirea vremurilor in care casetele cu Jane Fonda facand aerobic erau la mare moda, actrita a ales ca prima sa postare de pe TikTok sa fie una in care face… aerobic! Vedeta a postat pe reteaua de socializare un filmulet demonstrativ realizat chiar in intimitatea casei sale.

„Hello, TikTok. Numele meu este Jane Fonda si voi readuce in actualitate programul de antrenament Jane Fonda in timpul acestei izolari la domiciliu”, spune actrita. De asemenea, Jane Fonda zice ca, prin activitatea sa online, vrea sa atraga atentia asupra schimbarilor climatice si a metodelor de protectie a mediului inconjurator.

Jane Fonda, cu ochii in lacrimi: „Mai am doar putin timp de trait”

Scrie un comentariu