Stiri externe

Jane Fonda, cu ochii in lacrimi: „Mai am doar putin timp de trait”

Scris de Christian Stan

Nu arata de 76 de ani, insa Jane Fonda isi simte varsta. Intr-o postare pe blogul ei, Jane Fonda reflecta asupra faptului ca mai are doar putin timp de trait si este constienta ca cei mai frumosi ani din viata ei sunt acum in spate…

jane-fonda
Legenda Hollywood-ului, care si-a facut o cariera intr-o industrie deloc usoara pentru femeile mai in varsta, plange frecvent in ultima vreme cand se gandeste la moarte. Jane Fonda, in varsta de 75 de ani, a inceput deja sa reflecte modul in care isi va lua ramas bun de la aceasta lume.

article-2566899-1BCC100500000578-733_634x238

„In ultima vreme am inceput sa plang tot mai frecvent si mi-am dat seama ca are de-a face cu varsta. Am devenit constienta de faptul ca mai am doar putin timp de trait, ca tot ceea ce a fost mai frumos a trecut si ca fiecare clipa este foarte pretioasa”, scrie Jane Fonda pe blogul ei.

„Odata cu varsta am devenit capabila sa apreciez frumustea lucrurilor marunte, intr-un mod pe care nu stiam sa-l fac atunci cand eram tanara. Simt ca fac parte din tot ceea ce ma inconjoara. Sunt foarte sensibila la bucuriile si necazurile oamenilor. Sufar pentru copiii chinuiti ai lumii, pentru ursii polari, pentru elefanti, pentru fluturii Monahi, pentru delfini, gorile si cimpanzei”, mai scrie Jane Fonda.

Scrie un comentariu