News

La 75 de ani, Jane Fonda pare sora mai mare a lui Jennifer Lopez!

Scris de Christian Stan

Jennifer Lopez a primit ieri propria ei stea pe Bulevardul Hollywood Walk of Fame, prilej cu care a fost sustinuta tocmai de Jane Fonda, alaturi de care a jucat in comedia „Monster in Law”, in anul 2005. Jane Fonda arata incredibil la cei 75 de ani ai sai, iar nimeni nu ar spune ca intre ea si Jennifer Lopez exista o diferenta de trei decade!

j-lo-jane-fonda

Jennifer Lopez are de ieri propria ei stea pe bulevardul Walk of Fame din Hollywood, iar la ceremonie a fost sustinuta de Casper Smart, de gemenii ei in varsta de cinci ani, si tocmai de Jane Fonda.

Legenda Hollywood-ului Jane Fonda a punctat o aparitie surprinzatoare pentru a o sustine pe buna ei prietena, J.Lo, pe care a cunoscut-o in anul 2005 in timpul filmarilor la comedia romantica „Monster in Law”.

jane-fonda-3

Cu toate ca are 75 de ani, Jane Fonda arata incredibil, iar din fotografii ai spune ca este sora mai mare a lui Jennifer Lopez si nicidecum ca diferenta de varsta dintre ele ar fi de trei decade.

Jane  Fonda si-a facut aparitia la eveniment purtand o jacheta galben canar, pantaloni negri si o geanta Chanel. „Jennifer Lopez merita mult mai multe stele. Este o persoana formidabila. Sa o urasc in comedia Monster in Law a fost cel mai greu job din viata mea”, a declarant Jane Fonda cand a luat cuvantul in cadrul ceremoniei.

Jane Fonda este un guru in materie de fitness, actrita dubla laureata cu Oscar lansand, din 1982 si pana acum, 21 de DVD-uri cu exercitii. In luna decembrie, Jane Fonda urmeaza a-si lasa propria ei firma de productie de DVD-uri specializate pe sport.

Scrie un comentariu