Stiri externe Style Judgement

Jane Fonda, impecabilă la 83 de ani. Apariție mai WOW decât cea de anul trecut?

Scris de Ana Kozma

Jane Fonda arată formidabil la 83 de ani, lucru care nu mai reprezintă un secret pentru nimeni. Celebra actriță a arătat perfect pe covorul roșu al Globurilor de Aur 2021, într-un costum alb cu detalii de mătase și bijuterii Pomellato.

Jane Fonda, impecabilă la 83 de ani. Apariție mai WOW decât cea de anul trecut?

La 83 de ani, Jane Fonda a bifat o apariție impecabilă pe covorul roșu al Globurilor de Aur 2021. A purtat un costum alb cu detalii de mătase, accesorizat cu bijuterii Pomellato. Interesant este că ținuta nu a fost special creată pentru acest eveniment, ci se afla deja în garderoba actriței.

Deși majoritatea starurilor optează pentru ținute noi-nouțe atunci când participă la evenimente importante, Jane Fonda a preferat să poarte un outfit pe care îl avea deja. Motivul? Este împotriva consumerismului.

„Mi-am jurat acum câțiva ani că nu îmi voi mai cumpăra haine noi. Cheltuim prea mulți bani, cumpărăm prea multe lucruri și apoi nu știm cum să scăpăm mai repede de ele. Încercăm să ne găsim identitatea prin shopping. Acest lucru trebuie să înceteze”, a declarat Jane Fonda.

La Premiile Oscar de anul trecut, Jane Fonda a făcut același lucru. A purtat o superbă rochie Elie Saab pe care o mai purtase în 2014 la Festivalul de Film de la Cannes.

În cadrul Golden Globes 2021, actrița a primit premiul Cecil B. Demill pentru întreaga carieră.

„Această onoare mă emoționează profund. Mulțumesc. Suntem o comunitate de povestitori, nu-i așa? În momente de criză sau în vremuri ca acestea, povestirile au fost întotdeauna esențiale. Poveștile ne pot schimba inima și mintea. Ne pot ajuta să ne vedem lucrurile într-o nouă lumină, să avem empatie. Să recunoaștem că în toată diversitatea noastră, suntem mai întâi oameni.

Am cunoscut diversitatea de-a lungul vieții. De multe ori a fost o provocare să îi înțeleg pe oamenii pe care i-am cunoscut. Inevitabil, dacă am inima deschidă și privesc dincolo de aparențe, simt că suntem înrudiți. Arta ne vorbește cu o frecvență diferită. Ea generează un soi de energie care ne ajută să vedem și să auzim lucruri pe care altfel ne-ar fi fost teamă să le vedem și să le auzim.

Vedete pe Red Carpet la Golden Globes 2021

Chiar în acest an, Nomadland m-a ajutat să simt dragoste pentru rătăcitorii dintre noi. Minari mi-a deschis ochii spre experiențele imigranților care se luptă cu realitățile vieții într-un ținut nou. Judas and the Black Messiah, Small Axe, US vs. Billie Holiday, Ma Rainey și One Night in Miami mi-au adâncit empatia pentru ceea ce a însemnat a fi de culoare. Ramy m-a ajutat să simt ce înseamnă să fii musulman american. I Mai Destroy You m-a învățat să privesc violența sexuală într-un mod cu totul nou. Documentarul All In ne amintește cât de fragilă este democrația noastră și ne inspiră să luptăm pentru a o păstra. A Life On Our Planet ne arată cât de fragilă este mica noastră planetă albastră și ne inspiră să o salvăm și să ne salvăm.

Poveștile chiar pot schimba oamenii. Dar există o poveste pe care ne-a fost frică să o vedem și să o auzim. O poveste despre noi în această industrie. O poveste despre vocile pe care le respectăm și le adulăm versus cele pe care le ignorăm. O poveste despre cui i se oferă un loc la masă și cine este ținut în afara camerelor în care se iau decizii. Haideți să facem cu toții un efort pentru a extinde această bulă, astfel încât toată lumea să capete o voce. Poveștile tuturor trebuie să aibă șansa de a fi văzute și auzite!

La urma urmei, arta a fost întotdeauna nu doar în pas cu istoria, ci a deschis noi drumuri. Haideți să fim lideri. Vă mulțumesc mult”, a spus Jane Fonda în cadrul Golden Globes 2021.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Jane Fonda (@janefonda)

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Jane Fonda (@janefonda)

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Jane Fonda (@janefonda)

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Jane Fonda (@janefonda)

Scrie un comentariu