ADPM Beauty News

Frumusete nemuritoare! Jane Fonda arata incredibil in noua campanie publicitara marca L’Oreal Paris!

Scris de Administrator

Jane Fonda demonstreaza inca o data ca trecera anilor nu a reusit sa isi puna amprenta asupra ei si ca are o frumusete nemuritoare ce ar putea trezi invidia oricarei femei, indiferent de varsta. Celebra actrita apare, alaturi de Eva Longoria si Julianne Moore, in campania publicitara creata de L’Oreal pentru promovarea liniei de rujuri si oje Color Riche Collection Privee.

jane-fonda-loreal-paris2

Jane Fonda este cu mult mai in varsta decat majoritatea modelelor alaturi de care apare in noua campanie publicitara creata de L’Oreal pentru promovarea liniei de rujuri si oje Color Riche Collection Privee.

jane-fonda-loreal-paris1

Si totusi, frumusetea nemuritoare a actritei o face sa se evidentieze si sa le puna in planul doi pe colegele sale de platou: Eva Longoria (38 de ani), Doutzen Kroes (28 de ani), Julianne Moore (52 de ani), Fan Bingbing (31 de ani), Liya Kebede (35 de ani), Ines de la Fressange (56 de ani) si Freida Pinto (28 de ani).

jane-fonda-loreal-paris

Noua linie Color Riche Collection Privee by L’Oreal Paris este o colectie de rujuri si oje in culori nude, perfecte pentru femeile de toate varstele. Rujurile sunt disponibile in 6 culori versatile, astfel incat sa se potriveasca oricarei nuante de piele.

Fiecare ruj si oja in parte au fost create in colaborare cu una dintre noile “AmbasadoareL’Oreal, purtandu-i numele.

jane-fonda-loreal-paris3

Intr-una dintre filmarile ce promoveaza noile produse, Julianne Moore marturiseste ca se simte onorata de faptul ca exista o oja si un ruj dedicate ei.

“Linia Collection Privee a fost creata astfel incat sa se adreseze frumusetii unice a fiecarei femei. Am ales fiecare dintre nuante impreuna cu Ambasadoarele ‘Woman of Worth’, iar acestea se potrivesc perfect culorii parului si a pielii fiecareia dintre ele. In acest fel ne-am asigurat ac exista cate o nuanta nude pentru orice femeie”, a declarat Orrea Light, Colour Designer L’Oreal Paris.

Scrie un comentariu