News Uncategorized

Jane Fonda a implinit 75 de ani! Secretul look-ului ei: „gene bune si multi bani”!

Scris de Christian Stan

Jane Fonda arata senzational la 75 de ani, pe care i-a implinit vineri, 21 decembrie. Actrita a apelat de multe ori la operatii estetice de-a lungul timpul, insa declara ca nu si-a dorit niciodata sa arate ca o papusa de plastic ci doar sa scape de cateva probleme inestetice.

Intr-un interviu pentru Access Hollywood, Jane Fonda dezvaluie secretul look-ului ei incredibil, la venerabila varsta de 75 de ani. „Este nevoie de gene bune si de multi bani”, declara actrita.

„Nu am ascuns niciodata faptul ca am avut operatii estetice. Am avut grija ca ele sa nu-mi afecteze trasaturile fetei si nu am tinut intotdeauna sa-mi ascund ridurile. Am scapat doar de pungile inestetice de sub ochi”, declara Jane Fonda.

„Insa operatiile nu sunt deloc importante ci trebuie sa te simti tu bine in pielea ta. Fac mult sport si yoga, iar acest lucru ma ajuta sa ma mentin in forma. Daca te simti impacata cu tine insati si esti mereu inconjurata de prieteni si de dragoste, atunci acest lucru se vede in privirea ta, in zambetul tau. Atitudinea este cea mai importanta”, continu Jane Fonda.

Scrie un comentariu