News

James Bond implineste 50 de ani si va fi celebrat la Premiile Oscar!

Scris de Christian Stan

Edtia din luna februarie a Premiilor Oscar va include si un moment special, dedicat Agentului 007. Anul acesta se implinesc 50 de ani de la premiera primului film al seriei „James Bond’, prilej cu care organizatorii Oscarurilor s-au gandit ca Agentul secret merita momentul sau de glorie in cadrul ceremoniei.

Cu toate ca sunt sanse putine ca pelicula „SkyFall” sa primeasca nominalizari la vreo categorie, organizatorii Oscarurilor il vor celebra pe James Bond printr-un moment cu totul special.

„Suntem foarte bucurosi sa includem o secventa speciala in timpul ceremoniei ce va omagia filmele cu James Bond cu ocazia celei de-a 50 aniversari a lor”, au declarat Craig Zadan si Neil Meron, producatorii evenimentului care se va desfasura la Dolby Theater din Hollywood.

„Incepand cu „Dr. No” in 1962, filmele cu 007 reprezinta cea mai veche si cea mai longeviva franciza, un fenomen recunoscut pe plan mondial”, au mai adaugat cei doi.

Pelicula „Skyfall” este cel mai de success film James Bond din toate timpurile, cu peste 1 miliard de dolari incasari de box-office.

Scrie un comentariu