Stiri externe

Sexy si fara celulita la 42 de ani!

Scris de Administrator

Jada Pinkett-Smith, sotia lui Will Smith, are 42 de ani, insa acest lucru nu s-ar spune dupa perfectiunea trupului ei. Si-a petrecut Ziua Recunostintei la plaja, alaturi de copiii ei, etalandu-si formele de invidiat intr-un costum minuscul de baie.

jada-pinkett-smith7

Recent, au fost nevoiti sa demonteze zvonurile conform carora mariajul lor este aproape de a se fi incheiat. Si totusi, Will Smith a lipsit cu desavarsire de la petrecerea de Ziua Recunostintei pe cadre Jada Pinkett-Smith si copiii lor au incropit-o pe plaja.

jada-pinkett-smith2

Jada (42 de ani) si-a etalat, in costum de baie, trupul perfect si s-a bucurat de soare alaturi de micutii Willow (13 ani) si Jaden (15 ani).

jada-pinkett-smith

Costumul minuscul de baie i-a lasat la vedere formele de invidiat, iar parul ii era impletit in codite, coafura mult mai feminina decat cele cu care Jada isi obisnuise fanii in ultima vreme.

jada-pinkett-smith1

Partile trupului care i-au iesit fara doar si poate in evidenta sunt abdomenul tonifiat si posteriorul bombat, fara strop de celuluita. Willow a optat pentru un costum de baie multicolor, iar Jaden pentru un costum special de surf.

jada-pinkett-smith4 jada-pinkett-smith5

Adolescentul este pasionat de surf si a practicat acest sport sub privirea atenta a mamei sale.

jada-pinkett-smith6

Zvonurile spun ca, pe de alta parte, Will si-a ocupat in ultima vreme timpul flirtand cu Margot Robbie, colega sa de breasla.

Scrie un comentariu