Stiri externe

Fara verigheta pe covorul rosu! Iata semnul unui divort inevitabil!

Scris de Christian Stan

Dupa 15 ani de casatorie, unul dintre cele mai stabile cupluri de la Hollywood se pregateste sa-si spuna ADIO. Absenta verighetei de pe degetul actritei la o gal desfasurata zilele trecute la Hollywood nu face nimic altceva decat sa alimenteze zvonurile ca ea si sotul ei traiesc vieti separate.

guess who

jada

In urma cu o saptamana, Radar OnLine preciza ca mariajul dintre Jada Pinkett Smith si Will Smith este consumat, iar cei doi traiesc de ceva vreme vieti separate. Prezenta Jadei la o gala de la Hollywood, luni seara, fara verigheta pe deget vine sa certifice zvonurile despre despartire, care circula acum de luni bune.

jada-will

Dupa 15 ani, Jada Pinkett Smith si Will Smith nu se mai inteleg de luni bune si sunt pe punctul de a se separa. Apropiatii spun ca cei doi traiesc vieti diferite, actorul filmand noua lui pelicula in New Orleans inca din luna septembrie.

Luni seara, Jada Pinkett Smith si-a facut aparitia la gala Make Equality Reality, desfasurata la West Hollywood Montage Hotel. Cu toate ca actrita si-a propus sa atraga atentia cu noua ei coafura rebela, absenta verighetei de pe deget a facut toata luna sa barfeasca pe seama mariajului ei.

Jada si Will Smith sunt casatoriti inca din august 1997 si n-au mai fost vazuti in public din luna august.

Scrie un comentariu