News

Mama lui Sylvester Stallone, in forma maxima la 91 de ani! Afla care este secretul longevitatii!

Scris de Christian Stan

Mama lui Sylvester Stallone se afla in forma maxima la cei 91 de ani, impliniti de curand. Cu toate ca a suferit un atac de cord in urma cu doua luni, al treilea din indelungata ei viata, Jackie Stallone se simte in forma maxima si isi petrece timpul facand miscare si mancand doar alimente sanatoase.

jackie-stallone

Jackie Stallone a vorbit, intr-un interviu acordat pentru un post de televiziune din Statele Unite, despre numeroasele ei interventii estetice, care au facut-o acum sa arate ca „o maimuta cu gura plina de alune”, dupa cum ea insasi declara.

jackie-stallone-4

Mama lui Sylvester Stallone, acum in varsta de 91 de ani, recunoaste ca pana acum s-a supus la peste 50 de interventii estetice.

„Am facut de trei ori peeling chimic si cam 50 de injectii. Nu am recurs insa niciodata la Botox. Pentru ceea ce imi doresc eu, Botox-ul nu ajuta. Genetic eu nu am riduri pe frunte, asa ca sunt tare multumita din acest punct de vedere”, declara Jackie Stallone.

„Nu o sa imi injectez niciodata Botox. Ti-o dau ca exemplu pe sotia lui Elvis, Priscilla Presley. De la atata Botox arata ca o statuie. Zici ca e inghetata undeva in spatiu si timp”, continua mama lui Sylvester Stallone.

jackie-sylvester

                 Jackie, alaturi de Sylvester Stallone, la un eveniment in anii 1990

Jackie, o figura proeminenta la petrecerile de la Hollywood, a scapat ca prin urechile acului dupa ce a suferit un atac de cord in urma cu doua luni. Acesta este al treilea atac de cord suferit de Jackie Stallone, dupa alte doua la varsta de 75 de ani.

„Vreti sa stiti cum de inca mai sunt active la 91 de ani? Sunt sanatoasa. In fiecare dimineata imi fierb o mana de spanac si un ou. Acesta este secretul longevitatii mele. Merg la lectii de dans de trei ori pe saptamana si fac sport, alaturi de un antrenor personal, de doua ori pe saptamana”, mai declara Jackie.

Despre autor

Christian Stan

Celebrity Adviser & Publicist, PR & Events strategist www.ADPMPR.ro, Celebrity Reporter la Kanal D Romania
Incepand cu 2011, alaturi de echipa ADPM PR, manageriez directiile profesionale ale celor mai cunoscute persoane publice din Romania.
Prin divizia ADPM Events, implementez si promovez cele mai de impact evenimente de presa ori corporate din Romania.
Imi puteti scrie la contact [at] adpm .ro

Scrie un comentariu