News Stiri externe

SOCANT! Jack Nicholson, dependent de LSD, cocaina si marijuana!

Scris de Christian Stan

O noua biografie despre viata zbuciumata a lui Jack Nicholson urmeaza sa fie lansata pe piata, iar din aceasta reiese ca actorul a avut o perioada indelungata in care s-a confrunt cu o dependent cronica de stupefiante. Jack Nicholson obisnuia sa foloseasca LSD, cocaina, heroina sau marijuana pentru a deveni mult mai creativ.

jack-nicholson

Din cartea biografica „Nicholson”, scrisa de Marc Elliot, aflam ca reputatul Jack Nicholson s-a confruntat cu o dependenta serioasa de droguri inca din anii 1960. Din cele scrie de Elliot rezulta ca Nicholson, acum in varsta de 76 de ani, a inceput sa foloseasca LSD inca din anii 1960, iar apoi a trecut si la „droguri mai serioase” precum cocaina sau heroina.

„Jack Nicholson traia experiente extraordinare dupa ce lua drogurile. Credea ca poate sa-i vada fata lui Dumnezeu si se simtea tare creativ. Era convins ca doar daca era sub influenta drogurilor putea sa joace asa cum trebuie sau sa scrie scenarii”, scrie Elliot in cartea sa.

Cele scrise in carte sunt intarite prin declaratiile actritei Susan Anspach, fosta iubita a lui Nicholson, care a declarant ca l-a vazut pe Nicholson luand cocaina pentru a putea sa planga in timp ce filma o scena din drama „Five Easy Pieces”, din anul 1970.

Intr-un interviu acordat pentru revista „People” in anul 1980, actorul a recunoscut ca drogurile nu reprezinta un „lucru major” in viata lui. „Imi place inca sa iau droguri. Le iau cam de patru ori pe saptamana. Cred ca un american, in medie, se drogheaza de patru ori pe saptamana. Ceea ce iau acum nu imi induce aceleasi stari de halucinatie ca substantele din anii 60. Astazi vad totul luminos”.

Scrie un comentariu