News Stiri externe

Jacheta controversata Zara purtata de Melania Trump se vinde acum la preturi astronomice!

Scris de Christian Stan

Melania Trump a lansat o „bomba nucleara” in momentul in care s-a dus in vizita la un centru din Texas, care adaposteste copii care sunt separati de parinti. Ea a vizitat adapostul de la granita cu Mexic, intr-o geaca banala de la Zara care costa 39$. Insa mesajul care era tiparit pe spatele gecii a socat o lume intreaga: “I really don’t care, do you?” (Chiar nu imi pasa, tie?) In ciuda controversei, jacheta se vinde acum pe Internet la preturi astronomice…

Alegerea vestimentara a Melaniei Trump nu a fost deloc inspirata si a atras asupra sa un val de critici si comentarii negative. Membrii staff-ului de campanie de la Casa Alba au spus ca ea nu a incercat sa transmita niciun mesaj. Presedintele Donald Trump a sustinut ca era destinat presei, iar in online au curs mii de comentarii si mem-uri cu geaca Melaniei.

Desi speram cu totii ca acest scandal sa se stinga, se pare ca geaca de la Zara este nemuritoare. Acest model s-a epuizat rapid din toate magazinele si circula acum pe Internet la preturi astronomice. Pe site-ul eBay a ajuns la suma de 895$, iar pe un alt site la 610$. Se pare ca cei care detin modelul acesta de geaca l-au cumparat acum doi, trei ani, cand Zara l-a lansat pentru prima data.

Despre autor

Christian Stan

Celebrity Adviser & Publicist, PR & Events strategist www.ADPMPR.ro, Celebrity Reporter la Kanal D Romania
Incepand cu 2011, alaturi de echipa ADPM PR, manageriez directiile profesionale ale celor mai cunoscute persoane publice din Romania.
Prin divizia ADPM Events, implementez si promovez cele mai de impact evenimente de presa ori corporate din Romania.
Imi puteti scrie la contact [at] adpm .ro

Scrie un comentariu