ADPM Beauty

Izolate la domiciliu, vedetele prezinta ritualurile de infrumusetare live pe internet. Andreea Marin, Ileana Badiu si Anca Serea spun cum isi mentin imaginea acasa.

Scris de Ana Kozma

La fel ca toata populatia Romaniei, vedetele autohtone respecta regulile de distantare sociala si isi petrec aceasta perioada acasa, in familie. Imaginea lor publica, pentru care sunt atat de admirate, trebuie intretinuta in continuare, in ciuda faptului ca saloanele si clinicile de infrumusetare sunt inchise.

Izolate la domiciliu, vedetele prezinta ritualurile de infrumusetare live pe internet. Andreea Marin, Ileana Badiu si Anca Serea spun cum isi mentin imaginea acasa.

Pentru a realiza acest lucru, celebritatile tin legatura prin internet cu specialistii care au avut grija de imaginea lor in ultimii ani si folosesc produsele profesionale recomandate de acestia.

Pentru ca interactiunea online este mai stransa ca niciodata in prezent, vedetele impartasesc secretele de infrumusetare cu fanii lor prin intermediul retelelor de socializare. Astfel se face ca in ultimele zile, unele dintre acestea au realizat transmisii Live in care dialogheaza cu specialistii care se ocupa de ritualul lor de infrumusetare si dezvaluie ce produse folosesc acasa pentru a-si mentine tenul, silueta, parul, dar si manichiura impecabile.

Andreea Marin, Ileana Badiu si Vica Blochina au realizat astfel de transmisii online in ultimele zile, dialogand cu Diana Baicu, specialistul de la Top Line, care le recomanda de fiecare data solutiile profesionale de urmat acasa.

Transmisiile online sunt parte dintr-o serie de astfel de actiuni, denumite Top Line Beauty Talks, ce prezinta secretele de frumusete ale celebritatilor din Romania. In zilele urmatoare vor face astfel de dialoguri online si Sonia Argint Ionescu, Anca Serea, Albertina Ionescu, Adina Buzatu, Diana Munteanu, Dana Sota, Dana Savuica, Andreea Perju. Precum si hairstylisti si specialisti in industria de frumusete.

„Scopul este de a informa corect publicul despre cum este indicat sa procedeze acasa pentru a-si mentine frumusetea estetica. Mai ales in conditiile in care nu mai pot merge la saloane de infrumusetare. Sunt atinse subiecte utile si diverse. Cum ne ferim pielea de efectele nocive ale luminii emise de ecranele device-urilor. Cum reusim sa ne vopsim si sa mentinem culoarea parului acasa. Ce tip de epilare este eficienta si blanda cu pielea in acelasi timp. Ce solutii avem pentru o manichiura reusita. Dar si cum sa prevenim aparitia celulitei si a depozitelor inestetice cauzate de sedentarism. Sunt subiecte de care sunt interesate majoritatea persoanelor care ne urmaresc pe retelele de socializare. Transmisiile live au loc zilnic, la ora 11.00, pe pagina de Instagram a vedetelor si a Top Line Romania”, declara Diana Baicu, Director General Top Line.

Evenimente de lansare online

Top Line s-a adaptat, de altfel, situatiei din prezent. Organizeaza evenimente de lansare ale noilor produse sau tratamente de infrumusetare exclusiv online. In transmisiile Live de pe paginile de socializare specialistii Top Line prezinta publicului noutatile din industria de beauty. De asemenea, sfaturi despre ritualurile de intretinere a frumusetii acasa.

#HelpingIsBeautiful

Top Line a initiat campania de implicare sociala, Helping is beautiful. Doneaza produse in valoare de 30.000 de euro campaniei Pretuieste Viata. Totul pentru a ajuta autoritatile in lupta contra COVID-19.

In plus, compania va dona 1% din vanzarile online din aceasta perioada campaniei initiata de Fundatia Pretuieste Viata.

Proiectul are scopul de a strange donatii prin SMS pentru achizitionarea de produse necesare celor implicati in lupta cu epidemia Coronavirus. Consumabile, echipamente sau produse destinate categoriilor vulnerabile de oameni, medicilor, personalului medical din linia intai sau institutiilor medicale/de ingrijire a bolnavilor sau batranilor.

Top Line a lansat Guinot Detoxygene – tratamentul de detoxifiere si oxigenare a pielii si produse complementare de ingrijire pentru acasa

Scrie un comentariu