Stiri externe

Ivanka Trump a avut un discurs impecabil! Spala rusinea Melaniei Trump?

Scris de Alexandru Manea

Dupa ce Melania Trump s-a facut de ras cu un discurs inspirat din cel al lui Michelle Obama, Ivanka, fiica lui Donald Trump, a impresionat cu un discurs impecabil, ce i-a facut pe multi sa creada ca ar fi un candidat mult mai reusit la presedintia SUA decat tatal sau.

ivanka-trump-discurs

Ivanka Trump a urcat pe scena in cadrul Conventiei Nationale a Republicanilor

Melania Trump s-a facut de ras zilele trecute dupa ce a tinut un discurs ce a fost inspirat prea mult din cel al lui Michelle Obama de acum opt ani.

CLEVELAND, OH - JULY 18: Melania Trump, wife of Presumptive Republican presidential nominee Donald Trump, delivers a speech on the first day of the Republican National Convention on July 18, 2016 at the Quicken Loans Arena in Cleveland, Ohio. An estimated 50,000 people are expected in Cleveland, including hundreds of protesters and members of the media. The four-day Republican National Convention kicks off on July 18. (Photo by Alex Wong/Getty Images)

Melania Trump, in timpul discursului extrem de criticat


Sotia lui Donald Trump s-a trezit peste noapte pusa la zid din pricina faptului ca a folosit aproape aceleasi opinii si cuvinte ca si sotia actualului presedinte al Americii, Barack Obama.

Parca pentru a veni sa spele rusinea, Ivanka, fiica ei vitrega, a iesit la rampa si a tinut un discurs impecabil, laudat de toata lumea.

ivanka-trump-discurs=4

Ivanka a tinut, la Conventia Nationala a Republicanilor, o prelegere pasionala si puternica, bine articulata si argumentata, despre problemele femeilor din societatea de azi. Tanara a fost laudata de specialisti, ei considerand-o desteapta si un exemplu pentru toata lumea.

Spre deosebire de discursurile anterioare ale republicanilor, in care obisnuiau sa o atace pe contracanditata Hillary Clinton, de aceasta data, Ivanka l-a portretizat pe tatal sau ca pe un luptator si pe un om care actioneaza, nu doar arunca cu vorbele in aer, descriindu-l chiar ca pe un suporter al drepturilor femeilor, in ciuda iesirilor necontrolate si sexiste ale acestuia din ultima vreme.

Discursul impecabil i-a facut pe multi sa creada ca ar fi un candidat mult mai reusit la presedintia SUA decat tatal sau.

Scrie un comentariu