News Stiri externe

Ivana Trump si Gianluca Mech au lansat Italiano Diet la New York!

Scris de Christian Stan

Dieta Tisanoreica a fost lansata oficial in Statele Unite in cadrul unei conferinte de presa desfasurate miercuri seara la Plaza Hotel din New York, eveniment la care au luat parte Ivana Trump si Gianluca Mech. Peste 50 de jurnalisti au fost acreditati pentru conferinta de presa, transmisa live pe multe canale din Statele Unite, de la CNN la Fox News.

Ivana Trump si Gianluca Mech au lansat oficial in Statele Unite Italiano Diet si au demarat o ampla campanie sociala care isi propune sa reduca rata obezitatii in cadrul populatiei trecute de varsta de 30 de ani. Conferinta de presa a avut loc miercuri dupa-amiaza la Plaza Hotel din New York in prezenta a peste 100 de jurnalisti americani si straini.

Conferinta de presa s-a transmis in direct de catre CNN, Fox News si multe alte posturi de televiziune din Statele Unite.

Dieta low-carb „Italiano Diet” include produse realizate din extracte de ierburi, biscuiti inveliti in ciocolata neagra (20$ cutia) sau paste integrale realizate din fibre (14$). Este o combinatie intre dieta ketogenica si dieta Mediteraneana. In cadrul conferintei de presa, Gianluca Mech a declarat ca a inceput aceasta dieta dupa ce tatal lui a murit din cauza obezitatii.

Ivana Trump a declarat in cadrul conferintei ca si-a propus sa reduca rata obezitatii in Statele Unite. „Obezitatea este o calamitate in America, iar prin acest parteneriat cu Gianluca Mech intentionam sa lansam o campanie in acest sens. Trebuie sa mananci constient, insa fara sa te infometezi. Italiano Diet este alternativa si ma bucur mult ca am descoperit produsele minunate ale lui Gianluca”, spune Ivana Trump.

Produsele lui Gianluca Mech se gasesc acum si in Romania, in toata reteaua farmaciilor Alphega.

Scrie un comentariu