Stiri Interne

Fiica de un an si jumatate a lui Marcel Pavel, rasfatata familiei! Ce simpatica este micuta Iuvenalia!

Scris de Administrator

Micuta Iuvenalia, fiica de doar un an si jumatate a lui Marcel Pavel, este o frumusete de copil si, asa cum era si normal, a devenit rasfatata familiei. Parintii ei o adora, iar cu ocazia Sarbatorilor de iarna si-au propus sa o copleseasca cu daruri dintre cele mai alese!

marcel-pavel-familie

In vara anului trecut, la 54 de ani, Marcel Pavel a devenit pentru a treia oara tatic si pentru prima oara tatic de fetita. Atunci, sotia lui a adus-o pe lume pe micuta Iuvenalia, care le insenineaza toate zilele si a devenit intre timp rasfatata familiei.

Fetita creste vazand cu ochii si, in ciuda faptului ca are un program extrem de incarcat si foarte multe concerte, Marcel Pavel face tot posibilul sa petreaca cat de mult timp poate in sanul familiei pentru a nu rata cele mai frumoase momente din viata micutei.

Ajunsa acum la un an si jumatate, Iuvenalia este o frumusete de copil. Si pentru ca intelege mai bine spiritul Sarbatorilor decat anul trecut, Marcel Pavel si sotia lui au hotarat sa o copleseasca pe micuta lor cu o multime de cadouri alese.

Scrie un comentariu