ADPM Health

Iuliana Marciuc si-a intinerit varsta metabolica cu 8 ani la Bodyshape

Scris de Alexandru Manea

Iuliana Marciuc, cunoscuta prezentatoare de televiziune, a reusit sa slabeasca 6 kilograme si sa isi intinereasca varsta metabolica cu 8 ani in urma antrenamentelor pe care le face la Bodyshape. Este conceptul de fitness care i-a schimbat radical stilul de viata in ultimele luni.

Iuliana Marciuc si-a intinerit varsta metabolica cu 8 ani la Bodyshape

Vedeta TV  a luat decizia sa faca acest tip de sport dupa ce, prezenta la consultul de specialitate de la Bodyshape, a aflat ca organismul ei are cu opt ani mai mult ca si varsta metabolica decat in buletin. Informatia a convins-o pe Iuliana sa inceapa antrenamentele de fitness si, dupa trei luni de miscare, cate o ora, de trei ori pe saptamana, a reusit, la 51 de ani, sa ajunga intr-o forma fizica de invidiat si sa dea ceasul inapoi in privinta varstei metabolice.

„Am intinerit ca varsta metabolica 8 ani, ceea ce mi se pare senzational. Cand am venit prima data la consult, am aflat ca aveam varsta metabolica mai mult decat varsta reala, si acest lucru m-a motivat si mai mult sa ma apuc de sport. Vin de trei ori pe saptamana la Bodyshape. Stau doar o ora, insa este o ora foarte eficienta. E o ora pentru mine. In mod surprinzator, nu mi-a fost greu pentru ca atmosfera este foarte antrenamenta. Este muzica, sunt antrenori tineri si draguti. Am slabit 6 kilograme in primele doua luni mai multa mobilitate si ma simt senzational. Aici nu ma plictisesc, fac circuite, trec de la un post la altul. Nu mai mananc dulciuri si patiserie, beau mai multa apa pe zi. Inainte beam un pahar pe zi. Acum, 2 litri si jumatate. La mine picioarele s-au transformat cel mai mult. Acum mi se spune sa port haine mai scurte”, declara Iuliana Marciuc.

Romanii au topit 1,5 tone de grasime la antrenamentele Bodyshape in 2018

Iuliana Marciuc a intrat la inceput la Bodyshape in programul 6 Week Challenge, in urma caruia se pot scapa de 6 kilograme in 6 saptamani. Ulterior, dupa ce a ajuns la target, a intrat intr-un al doilea tip de program, ce continua transformarea corporala si defineste silueta.

 

Pentru un modul Bodyshape se poate aplica pe pe www.bodyshapetransformation.com. Cei care reusesc sa atinga targetul de a slabi 6 kilograme in 6 saptamani primesc gratuit un nou modul 6 Week Challenge pentru a continua transformarea sau pentru a se mentine.

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu